Adoptionsskib
Obs! Se nederst på siden.

I mange år har et af søværnets skibe været adopteret af Hanstholm kommune i samarbejde med Hanstholm-Thisted Marineforening. Fra 1978 - 2000 var torpedo-missilbåden Rodsteen af Villemoesklassen adopteret.

Hvis du vil vide mere om Rodsteen, så prøv dette link.

Herunder kan du se Rodsteen på besøg i Hanstholm med helikopteropvisning.

I 2000 udgik Rodsteen af flådens tal, og herefter blev ubåden Sælen af tumlerenklassen adopteret.  Sælen var adoptionsskib indtil udgangen af 2004, hvor også denne udgik af flådens tal. Sælen blev overdraget til Tøjhusmuseet, og ligger nu som museumsskib på Holmen.

Hvis du vil vide mere om Sælen, så prøv dette link.

Herunder kan du se Sælen under bugsering i Hanstholm Havn.

Som led i adoptionen kommer inspektionsfartøjet Knud Rasmussen til Hanstholm i weekenden den 1. - 3. august 2008. I løbet af weekenden vil der være forskellige arrangementer med deltagelse af Knud Rasmussens besætning,  repræsentanter for Thisted kommune og marineforeningens medlemmer.

Inspektionsfartøjet KNUD RASMUSSEN ses her under forlægningssejlads

Vil du vide mere om Knud Rasmussen, så prøv dette link.

Følg dette link til nyhedsbreve fra Knud Rasmussen